Петя Иванова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Омбудсманът Мая Манолова изпрати препоръка до председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и премиера Бойко Борисов, в която настоява за намаляване на законната лихва от 10 процентни пункта над основния лихвен процент, която гражданите плащат при просрочване на парично задължение. Лихвата е такава от 1994 г.

Тазгодишните матури ще се запомнят с най-ниския резултат по български език и литература от самото въвеждане на матурите през 2008 г.

Акция "Скорост" започва Пътна полиция от днес по пътищата на страната. Ще се следи за спазване на скоростта и ограниченията й, съобщава МВР.

При акцията на спецполицаи и прокурори вчера в Костенец, освен кметът Радостин Радев от БСП, е бил задържан и бизнесменът от София Ивайло Пашов. Кметът попадна в ареста по подозрение в корупция.

 

Проливен дъжд вали в Североизточна България, а температурите са с 10 градуса по-ниски от столицата. Това видя репортер на 24новини.бг по пътя между Омуртаг и Търговище.

Тонове боклуци заринаха гробищата в Плевен след Черешова задушница, показаха местни сайтове, като се позовават на управителя на фирма Паркстрой Дамянка Владимирова.

Специализираният наказателен съд призна за виновни 7 души за участие в организирана престъпна група за данъчни измами. Групата действала от 2008 г. до 2012 г. на територията на Джебел, Кърджали и София.

НЕК ще изкриви свободния пазар на електрическа енергия у нас. Това гласи позиция на Асоциацията на работодателите в България, изразена в писмо до шефа на държавната компания Петър Илиев и до енергийния министър Теменужка Петкова.

Борисов: "На „Позитано" 20 даже и оставка не могат да подадат"

"На „Позитано" 20 даже и оставка не могат да подадат". Така премиерът Бойко Борисов коментира подадената и после оттеглена оставка на Корнелия Нинова като председател на БСП, което се случи вчера на конгреса на партията.

„Софийска вода” днес временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Иван Вазов“, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

В момента се порвежда акция в сгадата на общината в Костенец, съобщи bTV, като се позовава на свои източници в разследването.

Страница 1 от 191

Горещи теми

Нагоре...