Петя Иванова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Свлачище на плажа Св.Тома, където бесниман култовият български филм "Оркестър без име", се укрепва, като там се строи курорт. 

 

Хороскопът за 3 юни сочи нерви и безпаричие за Овена, но хубава изненада за Рибите от страна на партньора. Телецът да не създава драми. Лъвът да не планира грандиозни неща - днес не му е ден. За Стрелеца  е ден за сделки.

Г-н Борисов, отново сме под прозорците ви – подаряваме ви готов законопроект за колекторите. Така Вие и вашите депутати ще можете да го внесете и гласувате, за да докажете, че не сте разпънали чадър над колекторските фирми и сте на страната на гражданите, а не на страната на икономически силните.

 

Избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков намекна с комикс във Фейсбук, че е плащал 20% такса спокойствие.

 

Родители излязоха на протест срещу липсата на достатъчно места в общинските детски градини и ясли в София. Недоволстващите се събраха пред Столичната община.

 

Христо Явашев, световно известен с артистичния си псевдоним, Кристо, почина на 84 години в Ню Йорк.

 

Хороскопът за 30 май сочи мързелив ден за Близнаците, Девите да не се гневят, Везните да слушат интуицията си, а любовта за Рибите е с неясна перспектива

 

Гръцкото министерство на туризма оповести днес списъка на страните, за туристите от които страната отваря границите си, включително и с полети от летищата в Атина и Солун, съобщи АНА-МПА. В списъка е и България.

Едно нарушение е установено в Държавната комисия по хазарт, то се разследва от съдебните власти. Това отговори финансовият министър Владислав Горанов на депутатско питане, отправено от Румен Гечев.

 

Собствениците на „Приста Ойл“ братята Пламен и Атанас Бобокови са задържани с полицейска заповед за 24 часа заради разследване за участие в организирана престъпна група за злоупотреби с отпадъци.

 

На 29 май, петък, все още ще превалява, но през втората половина от деня валежите ще спрат и облачността временно ще се разкъса и намалее.

 

„Зад мен не стоят бизнес кръгове, а интересът на обикновените хора. Аз разчитам на гражданите – новата политическа сила и тя трябва да стане първа. Това управление не е полезно за хората. То мисли за себе си, а парите на българите потъват. Дошло е време гражданите да вземат нещата в свои ръце.

 

Страница 1 от 276

Горещи теми

Нагоре...