Статии филтрирани по дата: Сряда, 06 Май 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

От тази нощ бяха премахнати над 1500 КПП в сраната, като над 200 от тях бяха на входовете и изходите на София.

 

Втори месец сме без заплати, не е честно. Вече втори месец сме без заплати. Ето, и политическите кабинети - и колегите ви от пресцентъра, и шифката ми на кабинета. Не е честно. А никога не сме работили повече. Министрите ми са без заплати.

 

Около 70 български работници бедстват на летище Шарл дьо Гол в Париж. Не ги допускат до среща с работодателя им, с когото имат договори и са извикани то него да започнат работа като сезонни работници.

 

Борисов: "Това, че сме позволили да тичат, да спортуват, са мерки, които касаят здравето. Нищо не сме разхлабили, което да допринесе за бюджета".

ри жени загинаха при катастрофа по пътя между селата Грънчарово и Секулово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

 

Момченце на 6 години падна по невнимание от 3-тия етаж на блок във Велико Търново. Инцидентът помрачи днешния празничен 6 май.

Решенията за националната сигурност не трябва да се оставят само в ръцете на политиците. Силна и модерна държава не се гради с апатия, а със смелост и дръзновение, това каза в приветствието си президентът Румен Радев по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май.

 

Скандал в ефир се разрази малко преди 12,00 ч. днес, когато на полигона в с. Црънча до Пазарджик цивилни граждани нахлуха и принудиха командосите да спрат демонстрациите на спецакцията, която показваха на премиера Боисов.

Чадър и шезлонг на плажа през това лято ще са безплатни, обяви правителството днес, като целта на мярката е да привлече хора към родните курорти.

 

Днес е Гергьовден и Ден на храбростта и Българската армия. На 6 май се чества паметта на Св. Великомъченик Георги Победоносец, който е сред най-почитаните у нас светци още от покръстването на българите. Имен ден празнуват около 180 хил. души. 

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...