Статии филтрирани по дата: Петък, 22 Май 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Само 26% от децата ще се върнат на детска градина в София след 26 май, когато общинските забавачници отварят отново. Данните на Столичната община сочат, че родителите на 11 849 деца са заявили желание да изпратят наследниците си обратно в градината.

 

Зрители от публиката на предаването "Като две капки вода" на Нова телевизия ще бъдат глобени за това, че не са били с маски по време на заснемането му.

Наско Сираков ще е новият собственик на акциите на "Левски". Това съобщи настоящият реален собственик на футболния клуб Васил Божков. Уточняваме, че по документи всъщност  мажоритарният дял от 86.6% се държи от адвокат Георги Попов, а не от Божков.

 

Сканадал разтресе управляващата партия ГЕРБ. 50 членове на общинската организация на ГЕРБ във Видин напуснаха партията. Сред тях са бившият областен управител Албена Георгиева, секретари на местни клубове и бивши кметски наместници, съобщи регионалният вестник „Конкурент“. Партията напуска и бившият кмет на Видин Огнян Ценков.

 

Действащият омбудсман Диана Ковачева запази поста си след като получи подкрепата на всички парламентарни групи. Това не беше изненада, тъй като номинираната от ГЕРБ Ковачева беше единственият кандидат за обществен посредник между гражданите и властта.

Установена е организирана престъпна група за разпространение на наркотици и поръчкови убийства. Ръководител на групата е дългогодишен служител на НСО. Това обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева, предаде NOVA.

Какво Ви уплаши, г-н Борисов, че махнахте палатките на майките? Купете им палатки и ги донесете тук, ако искате ва Ви повярваме, че нямате пръст в този вандалски акт!

 

Порой в Благоевградско наводни улици и дворове и прекъсна електрозахранването за няколко часа, съобщи бТВ.

 

За последното денонощие 41 са новозаразените с коронавирус, от тях 11 са в болници. Направените изследвания са 1450. Това обяви членъта на Националния оперативен щаб проф.Тодор Кантарджиев на редовния брифинг в МС.

Днес валежите ще спират, гръмотевичната дейност ще затихва, а облачността ще се разкъсва и намалява, най-късно над югоизточните райони от страната.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...