Статии филтрирани по дата: Неделя, 10 Май 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Българските мъже доста изостават по размера на своята мъжественост от европейските. Те са едва на 13-то място в Европа по големина на мъжкото достойнство, показва ново изследване, публикувано в германския седмичник "Фокус".

 

Безнесменът Ивайло Пенчев призова във фейсбук за кръводарители от неговата кръвна група - А отрицателна. Това се налага във връзка с операцията, която му предстои.

 

Премиерът е човек с много силен характер, но мисля, че се убеди, че и аз съм със силен характер. Едно нещо, с което не съм бил съгласен с него, е отварянето на заведенията и това не стана. Също и с детските градини - докато нямаме опит да не отваряме, той обяви публично, че това е нашето мнение. Не винаги се съгласявам с г-н Борисов.".

МВР отчита провал в събирането на глоби от нарушители на Закона за движение по пътищата. От 2016 г. насам размерът на санкциите за принудително събиране е достигнал над 100 млн. лв. или сумата от 109 003 721 лв. Влезлите в сила наказателни постановления, обикновени и електронни фишове, които не са платени в срок, са 1 407 332 лв.

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск обяви в Twitter, че компанията се подготвя да заведе дело срещу окръг Аламида и ще изнесе централата и бъдещата дейност на компанията извън Калифорния.

 

Заразяването с коронавирус по време на къпане в морска вода, както и при посещението на басейни и спа e малко вероятно, твърдят учените от Висшия съвет за научни изследвания на Испания (CSIC).

Не съм решил дали да се кандидатирам за председател на партията, но ако това стане и бъда избран - партията ще действа по друг начин, каза пловдивският бизнесмен С какво уронвам престижа на партията? Това попита пловдивският бизнесмен Георги Гергов в предаването "Карай направо" по Нова тв.

Хиляди жители на Женева се наредиха на опашка за безплатна храна, която раздават благотворителни организации, съобщи АФП. Като знак за пагубното въздействие на епидемията COVID-19 върху най-бедните в Швейцария, включително нелегалните имигранти, хора се наредиха на опашка, дълга около километър.

 

Критична е ситуацията в Ямболската болница. Заради липса на медицински персонал не може да бъде разкрито трето Covid отделение. За последното денонощие 11 тествани са дали положителен резултати и с тях броят на заразените става 67.

 

За последните 24 часа 44 са новите случаи на коронавирус у нас, общо инфектираните с COVID-19 са 1955. Снощи към 17,00 ч. обявените от МЗ болни бяха 1921. Това съобщи в Министерския съвет секретарят на Националния оперативен щаб (НОЩ) доц. Димо Димов.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...