Статии филтрирани по дата: Април 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Син на уважавани доктори се обеси в созополското село Зидарово.


Бурни реакции на ГЕРБ след участието на Мая Манолова в ефира на Нова телевизия тази вечр. Тя обвини премиера Боисов, че харчи еднолично общите пари за близки до властта фирми. Това обаче предизвика включвнето в ефир, по телефона, на заместник-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, пратен от Борисов, да защитива безразборните харчове, по думите на самата Манолова.

Учебната година да приключи дистанционно, а учениците да бъдат в училищата за провеждане на изпитите, решиха министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, членовете на Отрасловия съвет за тристранно сътрудничество в образованието и представители на родителски организации, съобщи Министерството на образованието и науката.

Броят на регистрираните безработни лица у нас за 45 дни от началото на епидемията се е увеличил с 45 % - до 90 405 души.

Кабинетът пусна първите безвъзмездни помощи за закъсали от коронакризата фирми. Общо 173 млн. лв. ще бъдат предоставени като грантове на малки и микрофирми, които са регистрирали спад с минимум 20% в своя оборот през този април спрямо същия месец на 2019 г.

Най-големият синдикат в МВР – СФСМВР, е недоволен от начина на раздаване на бонусите за полицаите на първа линия.

 

При инцидент на столичното Околовръстно шосе снощи късно са пострадали тежко четирима души.

Потвърдените нови случаи на COVID-19 за последното денонощие са 51, съобщи на брифинг ген. проф. Венцислав Мутафчийски - председател на Националния оперативен щаб. Данните са към 8.00 ч. сутринта. Вчера вечерта заразените бяха 1447 души. Днес вече  са 1488 установени болни. Жертвите са 64 души, като новите починали са ...........

В четвъртък, последният ден на м. април, облачността ще е променлива, предимно купеста и купесто-дъждовна.

Хороскопът за последния дне от април - 30 април - сочи промени в живота на  Овена, конфликти за Раците, за Лъвовете - ден за печелене на пари, но Телецът да не дава пари назаем

Страница 1 от 36

Горещи теми

Нагоре...