Статии филтрирани по дата: Неделя, 08 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Колаж на премиера Бойко Борисов с калпак, мустаци и на фона на Народното събрание украсява корицата на гръцкия превод на произведението "Бай Ганьо".

 

75-годишната жена в Габрово остава в стабилно състояние, няма влошаване. Пробата й е взета след нареждането за вземане на пробите на случаен принцип от пациенти, които са лежащо болни с пневмония в болницата.

Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените.

 

Бившият премиер Силвио Берлускони (83) вече не е свързан с Франческа Паскале (35) и в живота му има нова жена. След като от месеци клюката за края на любовния роман между милиардера и неаполитанката Франческа обикаляше жълтите издания в Италия, сега тя стана официална новина.

 

Заповядайте при нас днес 8-ми март! Да отбележим деня на жената и празника на майката, като заедно направим “фъш-фъш” на Бойко и кабинета му!

Забранявам ви да си ходите! Искам да сте ми на разположение 24 часа. Големите вериги магазини имат достатъчно, държат запаси за по 30 дни напред. Няма смисъл хората да се запасяват с храни и т.н., това само създава паника и тягостно настроение.

 

От полунощ до 10.00 ч. сутринта болните от коронавирус от двама станаха четирима. За това потвръди шефът на щаба проф. Мутафчийски на извънредна среща в Министерския съвет, свикана днес от премиера Борисов.

 

Добро е състоянието на 27-годишния мъж с COVID-19. Добро е състоянието на 27-годишния мъж, настанен в Инфекциозното отделение на болницата в Плевен.

 

Има двама болни от коронавирус у нас. Положителни са две проби, взети на хора от провинцията. Те са от мъж в Плевен и от жена в Габрово. Те са дали втора положителна проба от 4 изследвани повторно. Другите двама са дали отрицателни проби.

В неделя, на 8 март, ще преобладава облачно време. Преди обяд на места в Западна България все още ще вали дъжд, а в следобедните часове валежите ще са главно в Централна и Североизточна България.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...