Статии филтрирани по дата: Сряда, 04 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Връщат на родителите му отнетото българско бебе в Германия. Районният съд във Винзен излезе с решение, че и детето, и майката могат да се върнат незабавно в семейното жилище.

 

Настилката на централната столична улица "Граф Игнатиев" не издържа и се компрометира. В момента се подменя аварийно при кръстовището на улицата с ул. "Цар Иван Шишман".

Новата цена газа ще рефлектира на цената на парното. Това обяви пред Dir.bg енергийният експерт и бивш шеф на КЕВР Еленко Божков. По предварителни сметки намалението на цената на природния газ с 40%, както бе обявено, ще доведе до сериозно намаление на цената на парното за битовите потребители, но не и с 40 %, обясни той.

Пенсиите в България са твърде ниски и ще намаляват, доходите са малки, работещите бедни - тревожно много, делът на бедните - голям, достъпът до здраве и социлни услуги е затруднен.

 

Мая Манолова: "Борисов обяви поевтиняване на газа с 40 %, но скри, че няма да се намалят сметките на гражданите за ток и парно с 40 % със задна дата"

 

Борисов обяви поевтиняване на газа с 40 %, но скри, че няма да се намалят сметките на гражданите за ток и парно с 40 % със задна дата.

 

"Съжалявате ли, че няма мигранти?! Мога да докарам!" С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към репортер от бТВ на граничния пункт "Кап. Петко Войвода", където посрещна председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен и шефа на Европейския съвет Шарл Мишел, пише бТВ.

 

Няма регистриран случай на коронавирус в България, съобщиха от оперативния щаб на брифинга на 4 март сутринта.

 

Страната ни е добре подготвена – с техника, термокамери и хора. И маме добра ограда, но истината е в дипломацията. Иначе сме много добре подготвени – с техника, термокамери и хора.

 

В сряда, 4 март, през деня ще е облачно. Ще превали в почти всички райони на страната, вятърът ще се усили, но няма да е в сила "жълт код" като вчера.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...