Статии филтрирани по дата: Вторник, 03 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Европейската комисия (ЕК) отпуска на Гърция 700 милиона евро за справяне с потоците от сирийски бежанци, които се стремят да влязат в Европа през Турция.

 

Борисов обяви поевтиняване на газа с 40 %, но скри, че няма да се намалят сметките на гражданите за ток и парно с 40 % със задна дата.

 

Обществената БНТ и другите два национални ТВ канала не показаха цялата реч на президента Румен Радев от връх Шипка. Те посочиха като аргумент лошото време. Което обаче не попречи на няколко други по-малки ТВ канала да я излъчват безпроблемно.

 

Времето през месец март ще бъде динамично и променливо. Температурите ще стигнат до 25 градуса.

 

Училища в общо 10 области са затворени, заради повишена заболеваемост от грип. Изцяло са спрени учебните занятия в областите Варн, Бургас, Шумен и Перник.

 

Цената на природния газ в България пада с 40%.

 

Пожелавам на всички на днешния национален празник да носят в сърцата с България и свободолюбивия български дух.

 

Националният оперативен щаб информира на редовния си брифинг днес по-рано, че все още няма доказан случай на коронавирус у нас.

 

Въпреки, че Националния оперативен щаб препоръча вччера да бъдат отменени планираните тържествени мероприятия на връх Шипка по случай Националния празник на България - 3 март, президентът Румен Радев ще се качи на върха.

 

През нощта срещу вторник, 3 март, вятърът се ориентира от югозапад. През деня временно поривите ще стихнат. В чест на националния празник и въпреки отмяната на тържествата на Шипка, заради коронавируса и грипната вълна, температурите ще са почти летни. Към върха са се отправили хиляди българи.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...