Статии филтрирани по дата: Вторник, 24 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Само 48 часа след като МОК обяви, че ще вземе окончателно решение за Олимпийските игри в Токио в рамките на следващите четирите седмици, стана ясно, че най-големия спортен форум на планетата се отлага за 2021 година.

 

За днешния ден са потвърдени 16 нови случая на COVID-19 у нас. Заразените до момента са общо 218.

 

Правителството обяви чрез брифинг на премиера Бойко Борисов току-що, че предприема икономически мерки в условията на криза. Но най-много пари всъщностт даде на администрацията си в лицето на три министерства.

Председателят на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса Венцислав Мутафчийски остана изненадан от плановете на Българския футболен съюз (БФС) за подновяване на първенството.

 

"Според Вас защо правителството позволява хората да се изследват само в 5 лаборатории в страната?"

 

Правителството трябва да сформира икономически кризисен щаб, който да разработва мерки за спасяване на бизнеса по време на икономическата и вирусната епидемии.

 

 

Държавен вестник публикува Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявен с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г.

 

Проф. Кантарджиев разкри цялата истината за бързите тестове за COVID-19. Бързите тестове - само така се казват, защото се правят лесно. Това заяви на традиционния брифинг на Националния оперативен щаб проф. Тодор Кантарджиев.

Болните от коронавирус у нас към 8.00 ч. днес са 202. Увеличиха се с един нов от снощи в София.Това каза председателят на Националния оперативен щаб срещу коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на редовния брифинг във ВМА в 8,00 ч. Местата във ВМА и "Пирогов" за пациенти с коронавирус свършиха.

Във вторник в Северна и Западна България ще продължи да вали сняг и дебелината на снежната покривка ще се увеличава. В по-голямата част от Горнотракийската низина и по Черноморието ще продължи да вали дъжд.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...