Статии филтрирани по дата: Неделя, 22 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Пределно ясно ни е, че дългото стоене вкъщи води със себе си голяма доза скука и желание за разнообразие. Не са малко и хората, които намират това разнообразие в гледането на порно. Човещинка си е, все пак.

 

Най-вероятно пикът на заразата ще бъде до две-три седмици. Това каза председателят на Националния оперативен щаб срещу коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на брифинг във ВМА.

Владислав Горанов: "Не е моментът да си говорим за демокрация."

Земетресение с магнитуд от 5,3 по Рихтер удари хърватската столица Загреб тази сутрин, съобщи Европейския средиземноморски сеизмологичен център (EMSC).

 

Интересно и неочаквано е това, което се случва. От неделя до днес сме направили редица срещи с експерти, министри и президента Радев. Днес сутринта той се обади към 10 ч. за двата мотива, с които връща закона. Точките за спекулата са по предложение на БСП, но той услужливо не го каза. Колко хубаво си говорихме в четвъртък! Кое налагаше днес да ме нападне в гърба?!

"Смятам, че тази мярка (за таван на цените - бел.ред.) ще доведе до повече дефекти, отколкото до ефекти. Не смятам, че този текст, предложен от БСП, е полезен. Бих предложил след обнародването на Закона за извънредното положение, ако се стигне до подобно решение, максимално бързо да се преразгледа, защото подобни мерки, дори в криза като тази, са неработещи.

 

Моето решение е да наложа вето върху част от текстовете на закона за извънредното положение и да го върна за прегласуване. Призовавам правителството да обяви конкретни икономически мерки за най-слабите.

 

Манолова призова с пост във Фейсбук току-що президентът Румен Радев да сложи вето върху текстовете за пределни цени на всички продукти, а премиерът Бойко Борисов – депутатите му да прегласуват проблемните текстове.

 

Аптекарка от София е дала положителна проба за коронавирус на 21 март. Предупредение за това бе разпространено в професионалната общност на магистър-фармацевтите същия ден, а OFFNews също получи достъп до текста, съобщава сайтът.

"Вчера към Витоша сякаш е имало поход. Ще искаме подстъпите към планината да се затворят, за да не става така."

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...