Статии филтрирани по дата: Събота, 21 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Под напорите на ширещия се из целия свят COVID-19 падна още една жертва - хартиеното издание на емблематичното мъжко списание “Плейбой“спира да излиза.

 

Председателят на КРИБ и собственик на "Адванс Медиа Груп" Кирил Домусчиев вече дари 100 опаковки хлорохинов фосфат – медикамент, който помага при лечението на коронавируса, предаде Нова телевизия.

 

Клиентите на БДЖ ще трябва да докажат необходимостта от своето пътуване Влаковете в страната ще продължат да се движат без промяна в разписанието си.

163 станаха случаите на заразени с коронавирус у нас. Средната възраст на починалите е 75 години, като те са трима. В София болните са почти 110 души. Между 20 и 50 години са хората със сериозна симптоматика в страната. Такива са осем души. Имаме и млад колега на 25 години с двойна бронхопневмония.

 

Ивайло Пенчев Обръщение от Уолтопия към правителството във връзка със закупуването на респираторни апарати за борбата с COVID-19. Обръщаме към вас във връзка с инициативата ни да закупим колкото се може повече респираторни апарати, обединени с други предприемачи като нас.

 

Певецът икона на американската кънтри музика Кени Роджърс почина на 81-годишна възраст, предаде "Асошиейтед прес".

Александровска болница, едно от трите лечебни заведения, което заедно с "Пирогов" и ВМА, беше определено от здравното министерство да приема хора със съмнения за коронавирус, набира средства за закупуването на респираторни апарати от Япония. Петнадесет NKV-550 Nohon Kohden вече са договорени и поръчани, като за 10 от тях са осигурени средства от големи корпоративни дарители.

Доц. Ангел Кунчев от щаба заяви, че излекуваните от Covid-19 в България са вече трима. За първия случай съобщи вчера началникът на Националния щаб за борба със заболяването ген. Мутафчийски

 

142 души са с положителни проби за коронавирус у нас. Това стана ясно от думите на генерал-майор професор Венцислав Мутафчийски по време на редовния брифинг в 8.00 часа днес. 84 са мъжете, 58 са жените. Най-малкият пациент е на 4 години, а най-възрастният - на 81 години.

Разширяват периметъра на блокадата в Банско. Влизането и излизането от града са забранени за 14 дни. Там се допускат само доставчици на хранителни продукти. Въпреки мерките напрежение в курорта няма, съобщава Нова телевизия.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...