Статии филтрирани по дата: Петък, 20 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Не е справедливо за приближените на Борисов да има бързи тестове за коронавирус, а за гражданите да няма. Премиерът не ми отговори, както се и очакваше.

 

Инвестициите за социално въздействие са относително нов финансов инструмент, който набира видимост и популярност сред инвеститори и предприемачи.

 

Грешка е, че Борисов напада бизнеса в условията на епидемия. Такава позиция изрази Димитър Далчев, председател на Движение България на гражданите по повод мерките на правителството в условията на извънредно положение.

Възрастна жена, представител на дребния бизнес от ромски произход, се обърна към цяла България от работното си място на Женския пазар.

129 са вече заразените у нас, положителните нови са 17. Нови положителни проби имаме вече и в гр. Добрич на 4 души.

 

БНБ обяви, че прилага пакет от мерки за 9,3 млрд. лв. във връзка с пандемията от COVID-19. Българската народна банка (БНБ) обяви на сайта си мерките за помощ и преодоляване на рисковете от кризата.

 

Японското лекарство “Фавипиравир” може да се окаже ефикасно за лечение на новия коронавирус, съобщи ръководителят на Центъра по биотехнологии към Министерството на науката и техниката на Китай Чжан Синмин, цитиран от “Гардиън”.

Разпоредил съм на здравния министър и на министъра на вътрешните работи полицаите да минават по паркове и градини и да предупреждават и прибират хората.

 

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с националния консултант по инвазивна кардиология проф. Иво Петров, със здравния министър Кирил Ананиев и с членове на Националния оперативен щаб за лекарството "Хлороквин".

 

Куриозно начало дадоха депутатите на днешното пленарно заседание, на което трябва да обсъдят окончателните мерки по време на извънредното положение, въведено у нас заради разпространението на COVID-19.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...