Статии филтрирани по дата: Понеделник, 02 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Кубрат Пулев се изправя срещу Антъни Джошуа на 20 юни на новия стадион на Тотнъм в Лондон в битка за световната титла в тежка категорията категория във версия IBF.

Два протеста блокираха пътища към Плевен тази сутрин заради недоволство от въведените винетки към близките до града села Брестовец и Гривица.

"Кой трябва да подаде оставка заради водната криза в България?", бе въпросът, който 24новини.бг зададе на читателите в анкетата ни за месец февруари.

 

Антон Божков е на разпит в сградата на Националното следствие на бул. "Г. М. Димитров".

 

Да бъдат отменени тържествените мероприятия на връх Шипка по случай Националния празник на Република България - 3-ти март.

 

Премиерът Бойко Борисов е провел снощи телефонен разговор с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен във връзка с обстановката в Сирия и ситуацията с мигрантите.

Не функционира купуването на маршрутни карти през тол системата, въпреки че официално беше въведена вчера. Това показа проверка на bTV на ГКПП „Калотина“.

 

Експерти от РИОСВ – Смолян, Басейнова дирекция „Източнобеломорски Район“ (БДИБР) и Регионалната лаборатория Смолян към ИАОС провериха сигнал за наличие на пяна без мирис в река Арда между селата Малка Арда и Оряховец. 

През изминалата нощ са продължили организираните опити за нарушаване на гръцко-турската граница от мигранти, предаде БТА. Спрени са около 10 хиляди мигранти, на които не е позволено да влязат в Гърция. На границата на Гърция с Турция има сблъсъци, газ и напрежение.

 

Два палаткови лагера и десетки гневни жени се събраха под прозорците на Борисов без изглед да си тръгват скоро. Единият палатков лагер е на майките от „Системата ни убива", вторият - на сестрите и медицински специалисти. Първа да изрази подкрепата си и да призове българите да ги подкрепят там отиде Мая Манолова.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...