Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 19 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Продължава динамиката на покачване на случаите на заразени с коронавирус - случаите са вече са 110.

 

Вечерен час се въвежда на територията на област Смолян. Това решение бе взето днес от Областния съвет по сигурност. Забраната за излизане на граждани от домовете им ще важи от 22 до 6 часа. Надяваме се това да доведе до още по-дисциплиниращ ефект от страна на гражданите.

 

Ние всички, заедно с вас сме попаднали в едно блато, явно ще трябва сами да се оправяме.

 

"105 са вече положителните проби за коронавирус у нас – още 11 нови за днес, 2 от тях в Смолян, 2 в Пловдив, 7 от София. 226 000 общо в света."

Засилено ще бъде полицейското присъствие в пловдивския квартал Столипиново, за да се ограничи струпването на хора. На определени места се налага дезинфекцията да е по-интензивна.

 

Г-н Борисов, депутатите на ГЕРБ се готвят да обслужат партиите, вместо гражданите със Закона за извънредното положение. Спрете ги!

Чисто новият водопровод, по който трябва да потече вода от яз. "Бели Искър" към Перник, се е спукал при изпитанията в сряда. Клипове от повредата бяха качени в социалните мрежи. Към момента не е ясно дали става дума за спукване на тръба или теч от връзка. Водата е спряна и повредата се отстранява.

 

На територията на Община Елин Пелин, в с. Голема Раковица, са потвърдени две положителни проби на коронавирус. Семейството се е прибрало от Сърбия. Уведомени са общопрактикуващият лекар, МБАЛ „Елин Пелин“, РЗИ- София област, РУ – Елин Пелин и кмета на селото.

 

40-годишен мъж, поставен под карантина в София, е избягал и след това в нетрезво състояние е бил докаран от екип на Спешна помощ в "Пирогов", предаде БНТ.

 

Почина трета жертва на коронавируса - жена с инсулт и заразена, лекувана в "Пирогов". 

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...