Статии филтрирани по дата: Сряда, 11 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

НОИ: Гражданите да ограничат посещенията си в нашите офиси. Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната НОИ призовава клиентите си да се въздържат от лично посещение в офисите му, освен в неотложни случаи, съобщават от осигурителния институт, цитирани от "24 часа".

 

Тази сутрин десетки жители на софийското село Герман излязоха на протест заради отдавна обещаната им канализация, която все още не е изградена, а те настояват това да се случи.

Медицински специалисти от Многопрофилната болница за активно лечение по белодробни болести "Света София" са недоволни и заплашват с оставка, поради липсата на защитна екипировка.

 

Проф. Милан Миланов обвини управляващите, че мерките срещу коронавируса са "катастрофално закъснели в национален мащаб".

66-годишната жена, която вчера беше хоспитализирана в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" в изключително тежко състояние, с положителна проба за COVID-19, е починала днес в 15.42 часа, съобщиха от здравното министерство.

 

Справянето с коронавируса изисква обединяването на всички институции и на обществото. Това каза президентът Румен Радев във връзка със заболяването.

 

Погребалните агенции излизат на протест. Организации в погребалния бранш планират да блокират центъра на София с шествие с катафалки от 13.00 до 16.00 часа днес, съобщава БНР.

 

Борисов: "Открихме молекула срещу коронавируса!"

Удължават грипната ваканция за София до 15 март включително. Грипната ваканция се удължава във връзка със заболеваемостта от Грип Б. Детските градини и яслите продължават да работят при засилен контрол за децата и персонала.

Италия може да позволи на гражданите да преустановят плащането на ипотеките и някои данъчни плащания, за да се справят с икономическия шок от новия коронавирус, заяви заместник-министърът на икономиката.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...