Статии филтрирани по дата: Вторник, 10 Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Това съобщи на извънреден брифинг премиерът Бойко Борисов. Те са настанени в столичната болница "Пирогов". Болницата е отцепена и вътре пациенти не могат да влизат.

 

До края на седмицата ще са готови първите маски с клапан родно производство.

Касабов предлага на входовете на сградата на парламента да се монтират термокамери, защото има опасност Народното събрание да спре работа.

 

При засилени мерки става пропускателният режим в Министерски съвет тази сутрин преди заседанието на кабинета. По-късно щабът съобщи, че в Министерския съвет и другите институции ще се влиза само с маска и след измерване на температурата и обработка с дезинфектант.

 

Пациенти се оплакват, че лични лекари не отговарят на телефонните повиквания, съобщават от "24 часа".

 

Има 8 съмнителни проби в Габрово и Плевен, те ще бъдат повторени и около обяд ще стане ясно дали са положителни или не са.

 

Отрицателни са 27-те проби за коронавирус, изследвани във Военномедицинска академия.

 

Цяла Италия е поставена под карантина. Хорат няма да излизат от домовете си, освен по спешни случаи и на работа. Всичко друго затваря.

На 10 март ще има значителна облачност. На места ще превали дъжд. Ще духа слаб вятър от запад. Минималните температури ще бъдат между 3 и 6.

 

Седмичният хороскоп за времето от 10 до 16 март - Овните да не вярват на думите на слабо познати мъже, за Раците - неочаквани гости, за Скорпионите - приходи, Стрелците ще имат вълнуващ любовен живот. 

Горещи теми

Нагоре...