Статии филтрирани по дата: Март 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Депутатът от ДПС Хасан Адемов е заразен с коронавирус. Това съобщи на извънреден брифинг в парламента малко преди полунощ председателят Цвета Караянчева. Тя е била информирана лично от него.

 

В опит да се ограничи насилието над деца и сексуалното насилие в периода на карантина, в Гренландия забраниха продажбата на алкохол. В столицата на Гренландия Нуук алкохол няма да се продава до 15 април поне, пише британският вестник "Гардиън".

 

Окръжната прокуратура в Стара Загора води разследване за умишлено умъртвяване на новородено дете, информират от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

 

399 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас. Новите лабораторно доказани случаи са 20, като 19 от тях са в София, а един в Перник.

Министерският съвет прие късно снощи проекта за актуализация на държавния бюджет за 2020-та, който предлага за гласуване на Народното събрание.

 

Със заповед на министъра на здравеопазването, считано от 19,00 часа на 31 март 2020 г. се отменя 14-дневната карантина в град Банско.

 

Заради всяване на тревога у гражданите, Софийската районна прокуратура се самосезира срещу лидера на политическа партия "Възраждане", Костадин Костадинов.

 

Запорираха сметки и яхта на издателя и бизнесмен Иво Прокопиев.

Полицията с палки и оръжия пази супермаркетите на италианския остров Сицилия след случаи на за грабежи от местни жители, които вече не могат да си купят храна, предаде БНТ.

 

25 са новите случаи на COVID-19 по данни на Националния оперативен щаб. Така общо потвърдените у нас случаи на COVID-19 стават 379 след 359 снощи към 17,00 ч. Сутринта по време на брифинга на Оперативния щаб съобщи, че 43 % са жени от заразените. Най-младият пациент е на 3 години, най-възрастният - на 86 г. До 00 часа в събота всички имат гартисен период да си закупят маски.

Страница 1 от 37

Горещи теми

Нагоре...