Статии филтрирани по дата: Сряда, 05 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов е съдията, който преди няколко месеца пусна нелегално шефа на движение „Русофили“ в Москва и да получи орден от президента Владимир Путин.

 

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отрече клубът да има запорирани сметки. "Левски няма запорирани сметки. Изплатили сме два важни дълга.

Брюксел изпитва емпатия към приемането на независима Шотландия в Европейския съюз, заяви бившият председател на Европейския съвет Доналд Туск, цитиран от BBC.

 

Cъюзът нa cъдиитe пpизoвaвa нa cлeдвaщoтo cи зaceдaниe Πлeнyмът нa Bисшия съдебен съвет (ВCC) дa пocтaви нa oбcъждaнe пoвeдeниeтo нa глaвния пpoĸypop Ивaн Гeшeв.

 

Млад мъж се простреля в устата от любов заради несподелена любов. Драмата се е разиграла  в неделя вечерта. Все още точните причини и мотиви не са съвсем ясни, тъй като неуспелият кандидат самоубиец лежи в реанимацията на болницата във Велико Търново и още е с опасност за живота. В неделя през нощта му е направена няколкочасова животоспасяваща операция.

От днес местните данъци и такси в София могат да се плащат онлайн, а от утре - в касите на районните данъчни отдели или по банков път.

Главният прокурор Иван Гешев изпрати писма до Генералния секретариат на Съвета на Европа и до Европейския комитет по проблемите на престъпността, с които отново ги сезира за възникналите трудности по изпълнението на изпратените до сръбските власти две молби за екстрадиция на Цветан Василев.

 

Специализираната прокуратура отдели материали от образувано досъдебното производство, касаещо множество престъпни деяния, част от които свързани с неплащане на значителни по размер такси по Закона за хазарта, пране на пари и други, съобщи спецпрокуратурата.

 

"За 2018 година залозите от лотарийните талони са над 1 млрд. лева. Това са пари на граждани, които са предимно с нисък икономически статус".

 

Над 10 градуса ще се понижат температурите в сряда спрямо тези от началото на седмицата, когато беше топло и почти пролетно - до 18-20 градуса. В сряда ще е от минус 1 до 3 градуса.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...