Статии филтрирани по дата: Вторник, 04 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

"Подкрепяме всички българи, които мизеруват, които са унижени и оскърбени", заяви участничка в протеста тази вечер пред Министерския съвет.

Премиерът Бойко Борисов коментира в негов стил, по екзоточен начин, думите на президента Румен Радев за сваляне на доверието му от правителството, като нарече шефа на кабинета на президента "келеш", а журанлистите сравни с "мисирки", които го гонят и "крякат".

„Най-важното е да взема световната титла. Имам много сила и енергия. Ще победя Джошуа". Това каза пред  камерата на NOVA Кубрат Пулев.

 

Властите продължават да конфискуват антики от колекцията на Васил Божков. Бизнесменът притежава около 3000 произведения и артефакти, които ще бъдат преместени в Националния исторически музей.

 

Италия е първата страна в Европа, успяла да изолира коронавируса. Резултатите ще бъдат предоставени на международните компетентни органи.

 

Държавният глава Румен Радев свали доверие от правителството, което, по думите му,  не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в обществото.

 

В резултат на всички акции срещу незаконен боклук, които се проведоха, в резултат на две затворени мощности, влезлите количества боклук в България съвсем не са малко. Нищо чудно кметовете до вчера да са знаели къде се съхраняват тези отпадъци.

 

„САЩ имат намерение да предприемат по-твърди мерки, мерки със зъби, в борбата с корупцията. Затова скоро ще оповестим първия българин, на когото ще бъде наложена забрана за влизане в САЩ заради корупция".

 

Ако премиерът Бойко Борисов не внесе предложение в Народното събрание за смяната на министъра на финансите, ще поеме политическата отговорност за липсата на задълженията, които Васил Божков не е внесъл в държавната хазна. Това заяви председателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов.

До 20 градуса се очаква да стигнат температурите във вторник, 4 февруари. Но от сряда идат сняг и студ. Максималните температури във вторник ще са между 14 и 18 градуса.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...