Статии филтрирани по дата: Понеделник, 03 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

По ирония на съдбата, доста мъже започват да изпитват проблеми с либидото точно около 45, което е идеален повод за половинките им да си намерят млад любовник.

Има съмнение за коронавирус при моряк от Варна в Инфекциозната болница във Варна. Мъжът е работил като заварчик на кораб близо до Шанхай, където имало много случаи на заболели, предаде dariknews.bg.

 

Бюджетът на София за 2020 г. е бюджет на спиралата на увеличението на данъците и бюджет на неизпълнените обещания. Това коментира Мая Манолова за бюджета на София за 2020 г. на брифинг в София днес заедно с експерти от платформата "Изправи се.БГ".

 

Президентът Румен Радев е нарушил закона, точка. Морално той се провали. В това бе категоричен президентът 2012 - 2017 г. Росен Плевнелиев в студиото на Нова телевизия, който даде оценка на скандала от миналата седмица, тръгнал от питането за имунитета на държавния глава от главния прокурор към Конституционния съд и стигнал до пускането в публичното пространство на СРС-та с Румен Радев.

 

Около 22.15 ч. вчера в Катедрата по инфекциозни болести във ВМА бяха приети момче и момиче, евакуирани от град Ухан, през Франция до София. Транспортът премина без произшествия, болните бяха приети в катедрата и поставени под карантина. Направените тестове за новия коронавирус са отрицателни.

 

Манолова ще се срещне с работниците от две ловешки фирми, оставени без заплати. Срещата й е поредна в Ловеч, където тя ще бъде отново днес от 14:00 часа пред Инспекцията по труда.

Председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова ще се срещне с работниците от фирмите „Спарки Елтос“ и „Фюжън пластикс“, които не са взимали заплати от месеци и подадоха сигнал за това до гражданската платформа.

 

От „Софийска вода” временно ще прекъснат водоснабдяването в някои части на столицата на 3 февруари (понеделник) заради ремонтни дейности, съобщават от компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пробуда“ кв. „Бусманци“, се налага спиране на водоподаването.

 

Иван Гешев: „Моята заплата е голяма и трябва да си я заслужа. Тя идва от обикновените български граждани".

Следващата седмица ще бъдат реекспортирани от България първите контейнери с открития на пристанище "Варна запад" боклук от Италия, заяви във Варна екоминистърът Емил Димитров.

 

Бедственото положение в Перник се удължава с още 30 дни, съобщава Нова телевизия. Вчера започна строителството на водопровода от София до Перник, който ще струва 27 млн. лева, съобщи по-рано икономическият министър Емил Караниколов.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...