Статии филтрирани по дата: Петък, 28 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Сърбите вce пo-чecтo организират пътувания до Бългaрия, зa дa ce възпoлзвaт oт уcлугитe нa мecтнитe ceкc труженички, защото тарифите са по джоба им, а старанието на българките - запазена марка. Дали ще ти вземат 7 евро за "секс на крак" или 100 за секс в дома й няма значение - услугата е еднакво добра, разказват редовно пътуващи от Южна Сърбия мъже. Този вид туризъм е хит на Балканите вече втора година и става все по-популярен.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов изпрати 1000 войници от армията по границата с Турция. В същото време лично оглавяващият армията на Гърция генерал-лейтенант Константинос Флорос е на място на границата с Турция, м района на Марица, където гръцката армия възпрепятства млизането на потока с мигранти в страната.

 

Със сигурност вече има коронавирус у нас, просто още не е доказан. Това заяви в ефира на „Плюс-минус. Коментарът след новините” д-р Стойчо Кацаров от Центъра за защита на правата в здравеопазването.

 

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова съди Държавната консолидационна компания (ДКК) за укриване на информация за аварийните язовири, които трябваше да бъдат ремонтирани с половин милиард лева.

 

Към момента има реална заплаха от страна на събитията, които се случват в Сирия. Усилили сме границите си максимално. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на извънредно заседание на Министерски съвет.

 

На извънредно заседание днес на Министерския съвет съвместно с Националния щаб срещу коронавируса премиерът Бойко Борисов нареди да се разблокира Държавният резерв, за да се осигурят 100 000 литра спирт за аптеките.

 

Борисов: "Вие преглеждате ли ги тея като идват... Те ме целуват, аз ги прегръщам... Да не стане да... "

 

Снощи след мъчително боледуване почина началникът на отбраната ген. Андрей Боцев. Новината бе потвърдена от Министерството на отбраната.

 

Има достатъчно доказателства на Елена Динева да бъде наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". Това каза пред журналисти Тихомир Стоев, прокурор по делото срещу жената до Васил Божков Елена Динева, по време на почивка за запознаване на защитата на обвиняемата с нови доказателства по разследването.

 

Патриарх Неофит не използва „Фейсбук“. Това обявиха от пресслужбата на Светия синод. Уточнението е във връзка с некоректни публикации, позоваващи се на социалната мрежа.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...