Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 27 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Шефът на ТАД Груп Иван Тодоров е пуснат от ареста срещу 100 хил. лв. парична гаранция. Решението е взето на 12 февруари от спецсъда, а прокуратурата не е протестирала пред по-горна инстанция, информира БТА.

 

На пръв поглед симптомите на смъртоносното заболяване, причинявано от новия коронавирус, са същите като при грипа. Затова е важно да можем да ги различаваме, пише Дойче Веле.

Кабинетът се отказва от решението да закупи нов правителствен самолет. Това стана ясно по време на заседанието на Министерския съвет.

 

Стартът на тол системата се отлага за 27 март. Това стана ясно по време на срещата на министъра на финансите Владислав Горанов, заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и премиера Бойко Борисов с превозвачите в Министерския съвет.

 

Във връзка с провеждане на днешната футболна среща на Националния стадион „Васил Левски” между ЦСКА 1948 и Монтана (от 17.30 часа), се въвеждат промени в организацията на движение и паркиране, съобщават от Столичната община.

При една разрастваща се епидемия от коронавирус и хиляди под карантина вкъщи, Националният осигурителен институт (НОИ) ще се изпразни. Това заяви премиерът Бойко Борисов от парламентарната трибуна днес.

 

Шокираща спекула с цените на маските за предпазване от грип. Те са поскъпнали десеторно в последните дни. Липсват и антибактериални гелове в аптеките.

 

Независим експерт ще оценява защо се срути бутафорният аткракцион пред входа на пещерата „Леденика“. Цената му е близо 250 хиляди лева. Падналият тунел с пчеличка върху него е част от мащабен европроект на обща стойност 5  милиона лева.

 

Втори ден засилен медицински контрол на границата с Гърция срещу коронавируса. Над 100 души, пристигащи от Италия са проверени само за едно денонощие на пункта. Засега няма установени случаи.

В четвъртък, на 27 февруари, ще има висока и средна облачност. Ще духа силен вятър от запад. Жълт код за силен вятър обявен в 24 области.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...