Статии филтрирани по дата: Сряда, 26 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Излязоха резултатите от пробите на 9 пациенти със съмнения за коронавирус.

Ще има пълна проверка на приватизацията на Пловдивския панаир. Това стана ясно от изявление на главния прокурор Иван Гешев.

 

С три години закъснение МВР започна проверки дали шофьорите са описали газовите уредби в големия талон на колите си. Глобите от 150 лв. доведоха до хаос и опашки в Пътна полиция. МВР отрича да има хаос и обясняват, че имало гратисен период.

Мая Манолова излиза втора по рейтинг (с ръст от 35 % на 40 % за 2020 г. спрямо края на 2019 г.) след Румен Радев, а Слави Трифонов остава трети (с 36 % и повишаване на доверието с 5 % спрямо края на 2019 г.). Президентът Румен Радев води по доверие, но има спад от 56 % на 53 % към началото на 2020 г., докато премиерът Бойко Борисов остава едва шести по доверие с 24 % и спад с 8 % прямо края на 2019 година.

Ако аз съм участвал в приватизацията, къде са следите сега?! Този реторичен въпрос зададе бившият премиер (1997 - 2001 г.) Иван Костов в предаването "Плюс - минус" по Нова телевизия.

 

Нов орган, в който ще вземат участие структури на прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, Държавна агенция "Национална сигурност", Държавна агенция "Разузнаване", служба "Военна информация" при Министерството на отбраната и Агенция "Митници", ще се бори с тероризма.

 

От 1 юли 2020 г. гражданите ги очаква токов удар заради повишаването на цената на тока сега с около 7 лева на мегаватчас, коeто стандартно се прави от средата на годината.

 

Кашляща репортерка беше свалена от правителствения самолет "Ербъс", с който премиерът Бойко Борисов и водената от него делегация пристигнаха в Александруполис за Четвъртото заседание на Съвета за сътрудничество на високо равнище между правителствата на България и на Гърция.

 

"Напълно разбирам притесненията на министър-председателя, защото този тежък случай засяга не само лично него, той засяга и България и във вътрешен, и в международен план", заяви президентът.

 

Националният статистически институт призна в съобщение на своя сайт днес, че има разминаване в данните за брутния вътрешен продукт (БВП) в тримесечната статистика.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...