Статии филтрирани по дата: Вторник, 25 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Кубрат Пулев вероятно е получил забрана да влиза на територията на САЩ в следващите 5 години. Това е мнението на имиграционният адвокат Кристина Крилчев пред вестника на българите в Канада и САЩ - BG VOICE.

 

На територията на България вече действа Кризисен щаб, който ще вземе всички превантивни мерки срещу навлизане на коронавируса в нашата страна.

Бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев заяви пред "България Днес", че премиерът Бойко Борисов и сестра му - манекенката и носителка на титлата Мис Бикини Борислава Йовчева нямат връзка.

 

Регистрираната в Белград руска компания IDC (Infrastructure Development and Construction), която беше главен изпълнител за изграждането на газопровода „Турски поток“ през Сърбия, също ще бъде подизпълнител на българския участък от газопровода, предаде кореспондентът на БГНЕС в Белград.

 

Световната здравна организация (СЗО) обяви, че светът трябва да направи повече, за да се подготви за възможна пандемия от новия коронавирус (COVID-19). СЗО уточни, че е твърде рано заразата да бъде наречена пандемия, но страните трябва да бъдат „във фаза на готовност“.

 

Предстои увеличение на тока със 7 лева на мегаватчас за сметките на гражданите. Как ще се увеличи добавката „задължение към обществото“ от 1 юли тази година? Според КЕВР ще се увеличи с 3 лева заради ангажимента на НЕК към ТЕЦ „Марица Изток 2“. Не е ясно обаче как ще се отрази на гражданите, след като работодателите са поискали пълния размер на тази помощ. От „Изправи се.БГ“ калкулирахме, че става въпрос за 7 лева увеличение на мегаватчас в сметката на всеки гражданин.

 

Бившият министър на околната среда и водите Нено Димов да остане в ареста, нареди апелативният специализиран съд.

Министерството на регионалното развитие и благоустройството предлага разработването на комплекс от програми за енергийно обновяване на жилищния сграден фонд в страната.

 

Самоков ще поведе десетки български общини и стотици хиляди българи в битката за водата. Предстои наистина труден път, в който аз и екипът на "Изправи се.БГ" ще помагаме с юридически съвети и с експертиза. От това как вие ще завършите тази кауза, зависи бъдещето на ВиК-сектора в страната.

 

"Сформирахме щаб, който да се противопостави на разпространението на коронавируса”, каза премиерът Бойко Борисов снощи след извънредно заседание на Съвета по сигурността във връзка с разпространението на коронавируса.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...