Статии филтрирани по дата: Понеделник, 24 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Прокуратурата обяви, че ще разпита Бойко Борисов във връзка с разкритията на испанския всекидневник "Ел Периодико", че каталунската полиция и антикорупционната прокуратура го разследват.

Държавното обвинение ще провери сигнал за продажбата на ТЕЦ Варна, която е мажоритарна собственост на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган.

 

Медиците в Китай са регистрирали 195 случая на повторно заразяване с коронавируса в Ухан, предават ТАСС и агенция "Фокус".

 

От „Изправи се.БГ” и инициативните комитети в страната внасяме предложения за ЗИД на Закона за управление на отпадъците, които да бъдат взети под внимание от депутатите.

Борисов свиква извънредно заседание на Съвета по сигурността заради коронавируса. Ще бъдат обсъдени данни за разпространението на заболяването, предприетите срещу него мерки в национален и международен аспект, както и необходимите по-нататъшни действия.

Прокуратурата на Република България се самосезира във връзка с изнесените на 16 февруари 2020 г. от проф. Стив Ханке твърдения за корупция „по високите етажи на властта“.

 

Полицаи отведоха шефката на Басейнова дирекция Цветелина Кънева с белезници. БНР съобщи, че прокуратура и полиция влязоха в Басейнова дирекция-Източнобеломорски район, а  инж. Цветелина Кънева е отведена с полицейски бус.

 

На 9 и 10 май 2020 година. Това са двете дати, на които БСП трябва да избере новото си ръководство, реши пленумът на левицата.

 

Адвокатурата алармира, че „случващото се у нас поставя в опасност законността и върховенството на правото“. Това се казва в декларация на Общото събрание на адвокатите от страната, приета единодушно в събота.

 

Във връзка с разпространението на новия коронавирус „Ковид-19“ (COVID-19) в Италия и по-специално Северна Италия препоръчваме на българските граждани, които пребивават или пътуват в Италия, да пътуват само в краен случай в районите, където е установена зараза, съобщиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...