Статии филтрирани по дата: Неделя, 23 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

"Намирам се в Съединените щати и няма нищо вярно в информацията, че съм бил депортиран заради проблеми с визата".

Бизнесменът Александър Чаушев обяви, че скандалната къща в Барселона е негова.

Въпреки изживения стрес, нападнатото 14-годишно момче, което беше ударено и съблечено в автобус 404 в столицата, е участвало в националното първенство по самбо и е спечелило сребърен медал. Това обяви директорът на спортното училище, в което учи детето Борис Борисов, предаде БНТ.

 

През последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината - около 4 пъти за периода 2012 г. - 2018 г. Това отчете премиерът Бойко Борисов със съобщение и статистика в профила си във "Фейсбук".

 

46 населени места са на воден режим в Търговище, Омуртаг от 30 години няма вода, а цената на водата ще стане 3,26 лв./ кубик, което е 20% увеличение. Призовавам регионалният министър Петя Аврамова, чрез представител на регионалното министерство във ВиК-асоциацията, да не допуска повишаване на цената на водата в област Търговище.

 

Чуждестранен гражданин се е почувствал зле и е починал в хотел в курорта Банско, съобщиха медицинските власти.

 

Куриер е закачил бронята на кола на НСО. В колата на службата не е превозвано охраняемо лице, съобщават от службата.

 

Фирмата, която иска да прави инсталация за горене на боклук в шуменския квартал Дивдядово, срещу която гражданите протестират от месеци, ще показва на шуменци как ще прави "еколочгични пелети". Очевидно кметът от ГЕРБ в града Любомир Христов няма против, въпреки че обяви пред Местната инициатива против третирането на отпадъци в Шумен, че няма да има инсталация, щом хората не я искат.

 

Лидерът и основател на движението на протестиращи граждани, по-известно като "жълти жилетки" - Ерик Дрю, е бил задържан и изведен от ежегодния Международен селскостопански салон в Париж, където се намира френският президент Еманюел Макрон.

На 23 февруари, в неделя, минималните температури ще са между минус 1 и 3 градуса, а максималните около 10 -12 градуса.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...