Статии филтрирани по дата: Събота, 22 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Полицията в София засили присъствието си около Националния дворец на културата и по булевард "Васил Левски" заради възможно провеждане на така наречения "Луков марш".

 

В България има над 3 млн. собственици на земеделски земи, които владеят над 10 млн. декара земи. В същото време Законът за земеделските земи, който в момента е на обществено обсъждане, защитава интересите на хората с мощни икономически интереси за сметка на малките собственици на земя.

 

От пролетта на 2019 г. каталунската полиция разследва международна мрежа за пране на пари, свързана с нашия премиер Бойко Борисов, която е вкарала в Барселона 5 млн. евро, разказва във видео материал редакторът във вестник "Ел Периодико" Луис Рендуелес.

 

От веригата не са излезли с официално съобщение Веригата от павилиони „Лафка“ затваря обектите си в страната от събота. Тя е свързана с депутата от ДПС Делян Пеевски, припомня изданието "Клуб Z".

 

Премиерът Бойко Борисов отрича да има нещо общо с къщата и манекенката Борислава Йовчева в Барселона, за което писа испанското издание "Ел Периодико", като съобщи, че Антикорупционният орган на Испания разследва случая като част от схема за пране на пари.

Полицейска акция блокира Димитровград заради отвличането на непълнолетно момиче. Момичето е било отвлечено тази нощ. Сигналът е подаден от родителите. Съмненията са, че извършителят е издирван за лихварство.

 

До 2019 г. всички, които са се почувствали засегнати, са карали извън закона без винетна такса. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова по bTV във разразилите се през последните дни скандали около винетките и тол таксите.

 

На днешната събота отбелязваме голямата Задушница преди Великия пост.

 

Не правим номерца на премиера. Опитваме се да изпълняваме задълженията си, включително за тол системата. Това заяви председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски пред бТВ.

 

Пет километра тръби от водопровода Мало Бучино - Перник вече са положени, а 6 километра е направеният изкоп, съобщи областният управител Емил Костадинов на заседание на Областния щаб за изпълнение на Областния план за защита при бедствия и за взаимодействие с националния и с общинските щабове в Перник, предаде БНР.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...