Статии филтрирани по дата: Петък, 21 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

С 23-ма задържани лица от криминалния контингент и две досъдебни производства приключи специализираната полицейска операция в Благоевград срещу битовата престъпност.

 

Една от най-големите търговски вериги у нас – „Кауфланд“ се оплака от масови кражби на хранителни стоки в последните седмици.

 

Скандалът с луксозната къща в Барселона, към която се предполага, че отношение има премиерът Бойко Борисов, се разгоря с нова сила. През май 2019 г. имаше поредица публикации за къщата в Барселона.

 

Дискутирахме, че българският парламент е гарант с декларация за курса лев-евро и по принцип времето, за което говорим е юли месец, не април. Тогава и Хърватия, и България ще бъдат разглеждани.

 

46 населени места в Търговищка област са на воден режим, а цената на водата ще стане 3,26 лв. за кубик, което е 20% увеличение. Затова призовавам регионалния министър Петя Аврамова да не допуска повишаване на цената на водата в областта.

 

Скандалът с източването на данни от НАП на милиони български и чужди граждани през 2019 г. предизвика бурен спор в парламента. От БСП вчера не бяха доволни от констатациите в него, като кулминацията бе изказване на проф. Румен Гечев - бивш икономически министър от правителството на Жан Виденов и известне със своите саркастични речи в парламента.

 

Задържан е директорът на ТЕЦ „Бобов дол” Емил Христов. След това е освободен, съобщиха BTV и NOVA.

 

Втора рекордна парична гаранция от 1 милион и 500 хиляди лева. Този път за съпругата на Васил Божков - Елена Динева. Тя е обвинена за участие в организираната престъпна група ръководена от хазартния бос.

 

Властите разследват случай на насилие върху 3-годишно дете в с.Странско, Димитровградско. Момченцето е с опасност за живота и е настанено в болница в Пловдив. Водят се процесуално-следствени действия за установяване на причината за травматичните увреждания на детето и евентуалния извършител.

 

На 21 февруари максималните температури ще бъдат между 6 и 11 градуса. Ще вали слаб сняг, но още на сутринта валежите ще спрат. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...