Статии филтрирани по дата: Неделя, 02 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Google временно спря дейността на всичките си офиси вХонконг и Тайван, заради новия коронавируса.

 

Арестът на издирвания хазартен бос Васил Божков заедно с още две лица е официално потвърден, съобщи главният прокурор Иван Гешев пред журналисти във Варна.

 

Тялo нa жeнa e oткритo в cтoличния рaйoн „Млaдocт".

 

През февруари се очакват рекорди до 22 градуса, но и дни с минус 10 градуса. Ще е по-топло от обичайното, а валежите ще са внормата.

 

Главният прокурор Иван Гешев ще даде извънреден брифинг днес на пристанище „Варна - Запад" . Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. На брифинга ще присъства и главният секретар на МВР Ивайло Иванов, като се очаква на място да е и министърът на околната среда и водите Емил Димитров.

 

Над стотина души с повече от 40 коли блокираха за кратко кръговото кръстовище при Дунав мост в Русе. Протестният автопоход бе организиран в подкрепа на българските родители, чието бебе беше отнето от германските социални служби заради съмнения за домашно насилие.

 

Световната здравна организация продължава борбата с дезинформацията, във връзка с епидемията от новия коронавирус, появил се в Китай. През своите канали в социалните мрежи експертите от институцията се стремят да отговарят на някои от най-важните въпроси, притесняващи обществеността.

"Обещах държавата да свърши това, което отдавна трябваше да свърши по отношение на битовата престъпност. Обявяваме война на битовата престъпност". Това заяви главният прокурор Иван Гешев, който пристигна на място в столичния квартал „Христо Ботев”, където се извършва специализирана операция по линия на битовата престъпност.

 

Пожар е пламнал в университетската многопрофилна болница "Св. Георги" в Пловдив, съобщи местната пожарна служба.

 

Минималните температури на 2 февруари ще бъдат между около 1°. Ще преобладава слънцево и топло време през целия ден почти над цялата страна.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...