Статии филтрирани по дата: Вторник, 11 Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Омбудсманът Диана Ковачева поиска закриване на Централния софийски затвор и на затворническите общежития "Кремиковци"-София и "Керамична фабрика" - Враца заради лошите материално-битови условия в тях.

 

“До края на годината нещата ще изглеждат по съвсем различен начин“ "Ако не може да се оправим с тези неща - с битовата престъпност, по-добре да закриваме държавата".

 

84 служители, пряко подчинени на Йорданка Фандъкова, са преправяли незаконно изборните протоколи в София, съобщи Мая Манолова днес.

 

Директорът на "Новини, актуални предавания и спорт" в БиТиВи Венелин Петков обяви, че ще съди Валери Симеонов за думите от тази сутрин, че има корумпирани журналисти и сред тях са Петков и Антон Хекимян.

Един от самолетите, които се приземиха успешно на летище „Хийтроу” в Лондон, в окото на жестоката буря, беше управляван от българка и екипажа й. Командир Райна Косева има над 8 000 летателни часа зад гърба си. Освен това тя е майка на три деца, показа репортаж на Нова тв.

Следвайки линията на поведение на прокуратурата, антикорупционната комисия КПКОНПИ също реши да направи публични документи по проверката около назначаването на съпругата на президента Румен Радев Десислава във Военно-въздушните сили (ВВС).

 

Сексуално образование разтревожи родители и предизвика скандал в училище. Родители твърдят, че деца в четвърти клас били принуждавани да рисуват полови органи по време на час по сексуално образование.

 

Днес председателят на гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова, ще участва в общественото обсъждане в КЕВР, на което ще се разгледа бизнес-планът на ВиК-Търговище и повишаването на цената на водата в областта.

 

Вълнуваща нощ за света на киното и зрителите. В "Долби Тиътър" се проведе 92-тата церемония по раздаването на престижните филмови награди "Оскар". За втора поредна година церемонията премина без основен водещ.

 

Във вторник, 11 февруари, сутрешните температури в повечето места ще са високи и минималните ще са между 0° и 5°, отрицателни в котловините от Западна България, където ще е почти тихо.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...