Статии филтрирани по дата: Февруари 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

От 1 март тази година "Български пощи" поемат разпространението на печатни издания, гласи изказване на Министерски съвет. Подробностите разясни транспортният министър Росен Желязков.

Всички членове на Управителния съвет на Български спортен тотализатор са сменени. Това каза пред журналисти в парламента финансовият министър Владислав Горанов. Той информира, че това е станало със заповед и по преценка на ресорния министър Красен Кралев след консултации с финансовото министерство.

 

 

"Защото при тези условия - с коронавируса и тази бежанска вълна, напълно е възможно да изпаднем в криза". Тези опасенията изрази днес премиерът Бойко Борисов на среща в Пловдив и добави, че затова е токова активен.

 

В края на тази седмица Швейцария официално забрани на територията на страната да се събират групи от 1000 или повече души. А така автоматично отмени едно от най-големите автомобилни изложения в света.

 

Министерството на външните работи препоръчва да не се пътува до Иран и да се внимава при пътувания в Грузия във връзка с повишаване на броя на заразените с коронавирус (COVID-19). Това съобщи на брифинг Бойко Христов, член на Националния оперативен щаб за борба с новия коронавирус COVID-19 и началник на отдел във външно министерство.

 

Борисов: "Аре, всичко прощавах, ама мислех, че съм ерген, а то като се озовах с една къща, тъща! И сега съм се паникьосал... а нямам!"

 

„Топлофикация София“ ЕАД уведомява своите клиенти, че във връзка с актуализиране базата данни на компанията и технологична оптимизация от 12.00 часа на 28 февруари до 7.00 часа на 2 март 2020 г. ще бъде спряна работата на всички каси на дружеството , съобщават от Столичната община.

 

Над 30 милиона лева допълнителни възнаграждения заради постигнати резултати са раздадени в Националната агенция за приходите през миналата година, въпреки скандала с безпрецедентното изтичане на данните на над 5 млн. българи и чужди компании.

 

Отрицателните проби са потвърдиха. Използваме същите реактиви като тези в Европа. Няма потвърден случай на коронавирус в България.

 

Общинският съветник и областен шеф на ВМРО Стефан Послийски е бил задържан във връзка с акцията в Басейнова дирекция – Пловдив в петък сутринта, съобщи bTV. Стефан Послийски е член на ВМРО и втори мандат общински съветник. Той е областен председател на структурата на патриотите и член на Контролния съвет на Фондация 2019.

 

Страница 1 от 33

Горещи теми

Нагоре...