Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 08 Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Тази вечер три български клуба играха мачовете си от трети квалификационен кръг на Лига Европа. 

 

Изтичането на лични данни от системата на НАП не увеличава риска за измами с бързи кредити, заяви в интервю за „Хоризонт“ Николай Цветанов от Асоциацията за отговорно небанково кредитиране. По думите му, ако има измама с отпускане на заем, то тя може да се извърши единствено със съдействието на човек от кредитиращата институция.

Протестите срещу действията на органите на властта за справяне с африканската чума по свинете затвориха и пътя Варна – Бургас.

За последните три години цените на жилищата са скочили с над 25%. Данните са Националния статистически институт. Най-драстично е поскъпването в София.

Медицински специалисти и медицински сестри от цялата страна подкрепиха организаторката на протестите на здравните работници Мая Илиева, която беше уволнена дисциплинарно от частната болница "Токуда" с мотива, че не си изпълнява добре задълженията. 

 

Тежък инцидент във воден парк в Приморско е станал днес, съобщава Нова ТВ.

Силен трус разтърси Югозападна Турция, съобщиха от Европейския сеизмологичен център.

 

При спецакция на прокуратурата и на ГДБОП днес задържаха осем дилъри, които са били нависоко в йерархията на наркомрежата на Радмил Ранов, известен като Радо Ланеца, заяви заместник-главният прокурор Иван Гешев пред Нова телевизия.

 

Специализираният апелативен съд реши собственикът на фирмата "ТАД Груп" Иван Тодоров да остане в ареста и да отпадне платената от него гаранция в размер на 100 хил. лева. Той е обвинен за подбудителство към кибертероризъм заради хакерската атака срещу НАП, след която изтекоха личните данни на милиони българи. 

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...