Статии филтрирани по дата: Сряда, 07 Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

200 милиарда тона лед са се разтопили в Гренландия,  твърдят учени от Датския метеорологичен институт.

 

Мотористи предизвикаха паника на Тайм Скуеър. Силният шум от моторите бил оприличен на стрелба, с което хората изпаднали в паника и започнали да бягат хаотично, съобщи Си Ен Ен.

 

„Вярвате, че следваме вашия избор, но този път се провалихме. Извиняваме се за това и предприемаме мерки, за да сме сигурни, че няма да повторим такава грешка“.

За първи път от създаването си през 2007 годона „Българският енергиен холдинг“ (БЕХ) е на загуба, сочи доклад, публикуван от Министерството на финансите за първите 6 месеца на 2019 година. 

 

Обновената ул. "Граф Игнатиев" отново стана повод за недоволство от столичани, след като възрастна жена се е спънала в неравност и си е счупила носа. Това става ясно от снимка, публикувана във Фейсбук групата "Забелязано в София". 

 

Жителите на ямболското село Крушаре продължават шести ден блокадата на пътя между Сливен и Ямбол. Днес те призоваха премиера Бойко Борисов да отиде и да види "купищата гниещо месо", което остава след мерките срещу чумата по прасетата. Протестиращите са категорични, че няма да отстъпят и че протестът е безсрочен. Те отказват и да допуснат институциите да умъртвят принудително животните им. "Ще ги пуснем единствено, за да вземат проби дали има зараза", заявиха хората от протеста. 

 

От НАП - Бургас затвориха 15 търговски обекта на територията на курортния комплекс "Слънчев бряг", съобщава бТВ. 

 

Според данните на НСИ, средното месечно възнаграждение в България за първото тримесечие на 2019 година възлиза на около 610 евро или 1209 лева.

 

Стефан Стефанов от ямболското село Крушаре се е барикадирал в своя дом с нафта, съобщи местната медия "Радио 999". 

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...