Статии филтрирани по дата: Понеделник, 05 Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Синът на Михаел Шумахер - Мик Шумахер отбеляза първата си победа във Формула 2. Той завърши първи в Унгария, където е осмото състезание за сезона.

 

Отложиха с половин година пускането на влаковете по първата част от третия лъч на метрото, което трябваше да минава през район Красно село. Трасето ще бъде пуснато едва през февруари 2020 година. 

Движението между гарите Левски и Троян е прекъснато заради сблъсък на камион с влак. Пътниците се превозват с автобуси. Има данин за ранени и пострадали.

Великобритания ще напусне Европейския съюз на 31 октомври, независимо от всичко, каза днес говорител на британския министър-председател Борис Джонсън, цитиран от Ройтерс и БТА. Попитан дали премиерът е съгласен, че е твърде късно да се спре Брекзит без сделка, говорителят каза:

 

Лидерът на БСП коментира в социалната мрежа новината, че Румъния ще обяснява на българското правителсво за африканската чума и че северната ни съседка е обидена от думите на премиера, че румънските туристи са докарали чумата у нас.

 

Първи случай на африканска чума по свинете беше потвърден в Югозападна България. Болестта е открита в дива свиня в ловно стопанство "Искър" край Самоков, съвсем близо до София. 

 

Поредна сметка от родното Черноморие вбеси потребителите в социалната мрежа.

 

Новината за уволнението на медицинската сестра, която беше сред организаторите на протестите на медицинските специалисти и застана с лицето си, бранейки исканията им, Мая Илиева вбеси голяма част от колегите й.

 

Млад мъж отиде на плаж с колата си, но за нещастие гумите му затънаха в пясъка. На любопитната случка станаха свидетели плажуващите централния плаж в Черноморец.

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...