Статии филтрирани по дата: Събота, 03 Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Увеличаване на случаите на вирусен менингит отчитат лекари от началото на годината, предаде бТВ. 

 

При разрешения от властите протест на опозицията в Мусква тази вечер са задържани над 600 души, съобщи независимата мониторингова организация "ОВД-инфо", цитирана от Ройтерс.

Четирима души са пострадали във Варна по време на бурята, разразила се тази вечер. Тя е предизвикала счупване на витрина на детски магазин, при което хората са получили различни наранявания.

Работодателските организации изпратиха сигнал до Главна дирекция "Конкурентоспособност" на Европейската комисия и Агенцията за сътрудничество между регулаторите на енергия (ACER) във връзка с монополно положение на пазара за ток у нас. 

 

Продължават протестите на стопани на домашни прасета в Сливенско и Ямболско. Въпреки обещаните от държавата компенсации, на места в страната продължава недоволството срещу доброволното колене на прасета, защото животните не са преброени и обезщетенията не са ясни. Освен това на много места самите животни не са болни, за да бъдят колени, казват стопаните.

 

Вчера Съветът на директорите на "Български Енергиен Холдинг" ЕАД е взел решение за промяна на ръководството на "Национална електрическа компания" ЕАД.

 

Продължават протестите на стопани на домашни прасета срещу решението животните им да бъдат умъртвявани. Хората в Пазарджишко продължават протестите, а за такъв се стягат и в Софийска област.

И тази година на родното Черноморие парасейлинга, сърфовете, джетовете и редица други екстремни преживявания са харесвани от туристите. 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...