Статии филтрирани по дата: Петък, 02 Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Клаудия Шифър - гола и перфектна на корицата на "Вог", снимана от самата себе си и неотразима на 48 години.

Кристалина Георгиева ще бъде предложена от държавите от Европейския съюз за ръководител на Международния валутен фонд, съобщава "Файненшъл Таймс".

 

Александра Раева стана майка на момиченце, съобщава Бг Радио.

 

"Държим хиляди терористи от "Ислямска държава" и искаме Европа да си ги вземе", заяви американският президент Доналд Тръмп.

 

За спешни промени в обезопасяването на пътната инфраструктура се обявиха велосипедисти от Сдружение "Велоеволюция". Основният проблем касае безопасността.

Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева пристигнаха в Пазарджик след като днес за пореден ден жители на града протестираха против умъртвяването на прсетата им без проби за наличие на африканска чума. 

 

Страните-членки на ЕС ще гласуват днес, за да определят европейския кандидат за управляващ директор на Международния валутен фонд, след като не успяха да договорят единна кандидатура. Това посочи вчера френското министерство на финансите, цитирано от Ройтерс. 

Заместник-главният прокурор Иван Гешев, който е и единственият номиниран на мястото на Сотир Цацаров в следващите 7 години, днес изненадващо се появи във Враца, за да информира, че са задържани двама мъже за убийството на 64-годишния Тодор от с. Згориград.

 

Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева пристигнаха в Пазарджик, предаде БТА.

 

Страница 1 от 4

Горещи теми

Нагоре...