Статии филтрирани по дата: Неделя, 11 Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Фейсбук усилено работи върху концентрирането на новинарски страници в нова секция, която да се намира под категориите „Съобщения“, „Видео“ и „Пазар“, съобщава американско издание.

 

Българският национален отбор по волейбол за мъже се размина на косъм с победата над действащия олимпийски шампион Бразилия и си осигури квота за Олимпиадата в Токио през 2020 година. 

 

Българският отбор по информатика се завръща у нас с четири медала от Олимпиадата в Баку, Азербайджан.

 

 

От 12 август до 3 септември елиците в пет района в София ще се мият поетапно, съобщиха от Столичната община. Цистерните ще влязат в „Красно село“, „Триадица“, „Възраждане“, „Оборище“ и „Средец“. Временно ще се спира движението от 07,30 ч. до 16,30 ч. по трасетата, обявени в графика за миене. 

 

Бебе делфинче почина в делфинариума във Варна. Малкото било родено едва преди девет дни, а инцидентът станал по време на представлението в петък, съобщава bTV.

"Куп правителства ще се възползват от това, което правим в момента", заяви премиерът Бойко Борисов пред българските медии в Туркменистан, където е на тридневно посещение. 

 

За последното денонощие в Гърция са избухнали 59 пожара, а днес е денят с най-висок риск от пожари, сочат данните на Гражданска защита в страната. 

 

Министър-председателят Бойко Борисов е на тридневно посещение в Туркменистан. В отговор на въпроса за инвестициите, които очаква в България след икономическия форум на Каспийските страни, Борисов заяви, че "в България имаме толкова инвестиции, че нямаме работна ръка". Утре той ще се срещне с руския премиер Дмитрий Медведев, с който ще обсъдят възможностите за сключване на договор газ от Туркменистан да захранва газовия хъб „Балкан“.

 

Подобно на премиера Бойко Борисов, който обикаляше строежи и ремонти с джипа си преди евроизборите, днес кметът на София Йорданка Фандъкова обиколи ремонтите и строежите в столичните квартали.

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...