Статии филтрирани по дата: Събота, 10 Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

 

Индонезия, която е най-големият производител на палмово масло, смята да вдигне вносните мита на млечната продукция от страните на ЕС, писа БГНес.

За първите 6 месеца на годината 757 водачи са предизвикали пътнотранспортни произшествия без участие на друго моторно превозно средство. А основната причина за станалите ПТП-а е отвличане на вниманието.

В Люксембург продължава работата по възстановяването на щетите, причинени от снощното торнадо, което рани 19 души и нанесе щети на жилищни сгради, коли и електропроводи, съобщи БНР.

Днес започва ловният сезон за пъдпъдъци, гургулици, гривяк, горски бекас и обикновена бекасина. Забранено е използването на електрически звукопроизвеждащи устройства, живи птици за примамка и ловни соколи, както и ловни хрътки и други непозволени средства и методи за ловуване.

Пътнически автобус, движещ се за Силистра, е аварирал четири пъти днес. В него е имало деца и възрастни. При последното спиране те били свалени на пътя - без тоалетна и вода.

База за производство на марихуана е била разкрита при операция на пловдивската полиция. Става въпрос занива с канабис край карловското село Каравелово.

Ивет Лалова-Колио донесе първа победа на България на Европейското отборно първенство по лека атлетика от Втора лига. Състезанието се провежда в хърватския град Вараждин.

В карловското село Столетово се появи бяла лястовица, а хората я посрещнаха с надежда. 

В съобщение до медиите "Булгаргаз" ЕАД уведомява своите клиенти, че прогнозната цена на природния газ за четвъртото тримесечие на 2019 г. е 45,27 лв./MWh (без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС).

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...