Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 01 Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Гърция забрани вноса на свинско месо от България, съобщи БНР. На граничните пунктове се правят строги проверки. Под пълна забрана е вносът и на продуктите от свинско месо.

Всички знаци трябва да бъдат внимателни този месец. Звездите са в нестабилно положение и дори най-малката грешка може да бъде с тежки последици. 

Жените в България живеят със 7 години повече, сочат данните от анализ на Евростат за средната продължителност на живота в Европейския съюз за периода 2017-2018 г.

Откриха тонове мъртва риба в река Искър близо до врачанското село Лютиброд, съобщи bTV. Местните хора са се надявали, че след затварянето на местен завод ситуацията с рибата ще се подобри, но това не се случило.

По няколко версии работят разследващите за убийството на възрастен мъж, участник в похода „Светият път". Тялото на 77-годишния Коста Янков беше открито край пернишкото село Дрен. 

Българското посолство в Рим работи за редовни срещи между отнетото в Ладисполи българско дете и майка му. След намеса на мисията ни вчера майката е успяла за първи път от три месеца да установи контакт по телефона с детето, съобщиха от пресцентъра на МВнР.

"Да не се крият прасета по спалните и вкъщи", заяви вицепремиерът Томислав Дончев вчера по време на срещата, свикана от президента Румен Радев във връзка с бързото разпространение на африканската чума по свинете в България. 

Мая Манолова подкрепи протеста на жители от столичния кв. "Овча купел 1", който е срещу застрояването. От 18.00 часа омбудсманът Мая Манолова е поканена от живущите в столичния квартал „Овча купел 1“ пред бл. 412 да подкрепи протеста им срещу строеж в междублоково пространство.

 

Шоуменът Слави Трифонов обяви създаването на политическа партия "Няма такава държава". Той направи това снощи, в последното предаване на "Шоуто на Слави". Трифонов е категоричен, че с партията "по законен начин ще превърнем решенията от референдума в закон". 

Вицепремиерът Томислав Дончев: Не крийте прасета по спалните и вкъщи. Така няма да стане. По този начин се разнася заразата.

Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев вчера по време на срещата, свикана от президента Румен Радев във връзка с бързото разпространение на африканската чума по свинете в България. 

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...