Статии филтрирани по дата: Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Китайският производител на електробуси Alfa Bus проучва пазара в България и има голям интерес от изграждането на завод не само за сглобяване на автобуси, но и за производство на техните батерии.

В 51 училища в страната ремонтите няма да приключат навреме, но това няма да отложи началото на учебната година. Това заяви министърът на образованието Красимир Вълчев в курорта "Камчия" край Варна.

През последните тримесечия България отчита едни от най-високите темпове на нарастване на средната заплата в Европейския съюз – с около 10% на годишна база.

ВМРО е заедно с ГЕРБ в кметската битка за 7 областни града. Това обяви в интервю пред Dariknews.bg вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов. 

 

Българската гимнастичка Катрин Тасева спечели бронзов медал в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в руския град Казан.

 

Излишъкът ще се стопи с повече от два милиарда лева през август заради сделката за изтребителите. Това става ясно от предварителните данни за бюджета към края на осмия месец, публикувани от Министерството на финансите.

 

  • Новините в последния ден на август са белязани от второ престъпление срещу дете в с. Сотиря, акция на ГДБОП в Бургаско и обещание на премиера Борисов, че ще е държавен ръководител до 2030 г.

    От вчера следобед на територията на общините Бургас, Камено и Созополските села Зидарово и Габър тече специализирана акция на ГДБОП и Дирекция „Вътрешна сигурност“ в МВР.

    Целта на БСП на предстоящите местни избори е да увеличи на 100 процента броя на кметовете си, каза в Русе лидерът на БСП Корнелия Нинова.

     

    Снимка на две пияни туристки, легнали на улица в Слънчев бряг, разбуни социалната мрежа. На кадъра, който се появи във фейсбук групата „Забелязано в Слънчев бряг”, се виждат две млади жени, облечени в мини поли, лежащи в безпомощно състояние на улица.

Страница 1 от 74

Горещи теми

Нагоре...