Статии филтрирани по дата: Август 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

"За първи път - с Мая Манолова - се появява една възможна алтернатива в София, която изглежда, че може да стигне до балотаж, защото Йорданка Фандъкова печелеше изборите от първия тур, както и Бойко Борисов". Това казва в свое интервю в "24 часа" политологът от НБУ проф. Антоний Тодоров.

Почина известният общественик и политик Жорж Ганчев. След 10 дни той щеше да навърши 80 години. Политикът е починал тази сутрин.

 

Тази нощ пожарът край Реброво се е разраснал. Огнището е обхванало и поляна, която е необитаема и теренът до там е изключително труден.

 

До днес стопаните в град Кресна трябваше да са умъртвили прасетата си заради африканска чума по свинете. Повечето стопани обаче отказаха категорично да заколят животните и заедно с кмета на града заплашиха с протести.

 

Жертвите са любовници, клошари или имат връзка с издирвани бандити, са основните версии на разследването за разчленените тела в язовира до Негован. Телата обаче още не са идентифицирани, съобщи bTV.

 

Лидерите на ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са провели коалиционен съвет вчера във Варна, на който са решили, че на някои места ще се явяват с общи кандидати за кметове. Това съобщи "24часа". 

 

Новата седмица започва с топло и слънчево време. 

. Рибите да си починат, Близнаците да не се подценяват, а Овните да се пазят от лоши хора.

 

Вероятността за много силно земетресение в региона на Истанбул е изключително висока, прогнозира пред Дойче веле сеизмологът Марко Бонхоф, който от години проучва сеизмичната активност в региона.

 

21-годишният Мартин Трифонов, който уби и изнасили 7-годишно дете в село Сотиря, е направил пълни самопризнания пред адвоката си, съобщи съобщи окръжният прокурор Пламен Стефанов.

 

Страница 1 от 43

Горещи теми

Нагоре...