Статии филтрирани по дата: Май 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Световноизвестният британски музикант Елнтън Джон заяви на концерт във Верона, Италия, че се чувства европеец и му е омръзнало от Брекзит. 

Президентът Румен Радев избра да не коментира политическите оставки след изборите за Европейски парламент. 

Със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов се забранява употребата на взривни вещества и пиротехнически изделия по време на провеждане на демонстрации на обществени места пред граждани.

 

Един от добрите приятели на Цветан Цветанов – Веселин Маринов коментира пред Дарик радио, че е бил изненадан от решението му да подаде оставка от всички постове в партията.

Въпреки обещанията на Министерството на здравеопазването, че ще има сериозен контрол върху важните лекарства, пациентски организации отново сигнализират, че животоспасяващи лекарства изчезват от аптеките. 

Протестиращи от "Горубляне" внесоха писмо до омбудсмана Мая Манолова, с което я призовават да сезира Конституционния съд за поправките в Закона за държавната собственост.

 

Буря опустоши и Стара Загора, след Пловдив, днес и нанесе щети за хиляди левове. Десетки паднали дървета, откачени светофари и села без ток останаха след пороя и градушката в Стара Загора.

 

Сериозен инцидент блокира ключов булевард в София. 

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще обжалва ли отказът на Делян Пеевски от листата на ДПС след края на изборите. И ще попита ли членовете на ЦИК от ГЕРБ, гласували в полза на незаконния отказ на Певески. Това попита в студиото на "Лице в лице" по bTV Димитър Делчев, лидер на "Движение България на гражданите".

 

Страница 1 от 110

Горещи теми

Нагоре...