Статии филтрирани по дата: Април 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

В следствие на силния вятър дърво е паднало върху кола в района между минерален плаж „Топлата вода“ и Орешака. 

Самообявилият се за временен президент на Венецуела Хуан Гуайдо заяви днес, че започва последният етап от „Операция Свобода“ и призова армията да застане на негова страна, за да се сложи край на „узурпирането“ на властта от страна на обявилия се за победител на президентските избори Николас Мадуро. 

 

Кола пламна пред мол в Бургас.

Върховният административен съд е отхвърлил жалбата срещу избора на фирма за доставка на 3 хил. машини за гласуване на изборите за Европейския парламент на 26 май, съобщи БНР. 

Пространството под падналата фасада на ъгъла на ул. "Град Игнатиев" и ул. "Шести септември" в столицата остава заградено, а граждани искат Столичната община в лицето на кмета Йорданка Фандъкова  да плати за падналата фасада, ако се докаже, че ремонтът на "Графа" е повлиял негативно на сградата.

"Има ли виновни – да се уволняват и да се дават на прокурор веднага, безкомпромисно", заяви в режим на нов кризисен пиар министър-председателят Бойко Борисов на днешното правителствено заседание по повод проверките на къщите за гости, изграждани по Програмата за селските райони през 2007 – 2013 г. Това е мандатът на премиера Борисов от първия му кабинет обаче и отговорността пада изцяло върху него за поредия скандал със злоупотреба с публични и европейски средства.

Днес Националният статистически институт публикува индикаторите за бедност и социално включване. Анализът на НСИ показва, че над 1 млн. и 500 хил. граждани живеят под линията на бедността, която за 2018 година е 351, 11 лева. 

 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова отрече, че общината плаща за доставка и монтаж на пейка по 10 хил. лева. Но призна, че кашпите с по няколко пейки са на такава цена.

 

Министърът на земеделието Румен Порожанов е поискал оставката на заместник-изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“ Иванка Багдатова-Мизова, съобщиха от министерството.

 

Страница 1 от 110

Горещи теми

Нагоре...