Статии филтрирани по дата: Февруари 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Сексоложката Наталия Кобилкина стана майка.

"Кралят на поп-фолка" Азис влезе в ново аплоа. 

 

От ЦСКА са отправили предложение към Димитър Бербатов да се присъедини към треньорския щаб на Любослав Пенев като помощник, съобщава БТА, позовавайки се на свои източници.

 

Тази година търговците на мартеници са доволни от оборотите, показа проверка на 24новини.бг в центъра на София в късния следобед днес. В подлеза на Сердика някои търговци казаха, че изкарват между 80-100 лева на ден, други посочиха по-малки суми. Изборът е богат, много хора минават, купува се всичко, но все повече се търсят автентични мартеници с традицонни шевици и естествени конци, казват те.

Потребители в социалната мрежа отново си помагат в търсенето на крадец от жилище в София. 

 

75 долара ще струват билетите за следващия мач на Кубрат Пулев, който ще се играе в САЩ на 23 март. "Ще продължа моята мисия да стана световен шампион в тежка категория. Фокусиран съм и съм готов да си свърша работата", каза Кобрата.

За едноличните търговци и юридическите лица, които не се включат или подадат невярна информация в преброяването на земеделските стопанства в България през 2020г. санкцията е от 3 до 6 хил. лв. За физическите лица глобата е по-ниска - от 1000 лв. до 2000 лв. Това гласуваха днес окончателно депутатите.

 

Апелативният специализиран съд освободи окончателно без мерки за неотклонение четиримата обвинени варненски лекари за издаване на фалшиви ТЕЛК решения.

 

Президентът Румен Радев направи сериозно изказване преди срещата на високо равнище във формат Б9 в Кошице, Словакия.

 

Ветото на президента Румен Радев на промените в Изборния кодекс няма да бъде прието, стана ясно от изказвания на управляващите днес. Според Обединени патриоти Радев се водил по опрните точки на БСП. От ГЕРБ също не са съгласни с аргументите на Радев и ще гласуват срещу ветото. 

Страница 1 от 100

Горещи теми

Нагоре...