Статии филтрирани по дата: Ноември 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

След като вчера стана ясно, че "Студио Фуксас" победи в конкурса за реконструкцоята на площад "Света Неделя", в пространството бяха разпространени и снимки на идейния проект, с който "Фуксас" са спечелили. 

 

През декември няма да има трайна снежна покривка. Ще има леки превалявания от сняг на места, но снегът няма да се задържи за празниците. Това сочи прогнозата за времето през месец декември, публикувана от НИМХ.  

Автобус с 51 туристи се е запалил край бургаското село Маринка, съобщават от пресцентъра на местното МВР.

Мачовете от Европейското първенство по футбол, което ще се проведе през 2020 година, ще бъдат излъчвани от БНТ и от Нова броудкастинг груп. Срещите ще бъдат излъчвани по БНТ1, БНТ3, "Диема", "Нова", както и в каналите на платения пакет "Диема екстра".

Между 5 и 96 стотинки по-скъпи ще станат автобусните билети за междуградските превози, когато се премине от винетка към тол такса в България. Това сочат данните от проучване на Световната банка, направено по искане на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Извънредна проверка на язовир "Студена", извършена на 29 ноември 2019 година по заповед на министъра на околната среда и водите Нено Димов, установи, че водата от водоизточник "Врелото", един от водоизточниците, захранващи язовира, постъпва във водовземна шахта, като малка част от нея се отвежда към язовир „Студена“. От шахтата, посредством тръба водата отива в помпена станция „Крапец“ и водоснабдява град Радомир. Тази схема на подаване на вода към град Радомир е позволена единствено в условията на аварийна ситуация. 

 

До 25 декември 2019 година Центърът за наркомании ще бъде преместен от кв. "Младост" 1 на друго място. Това заяви пред журналисти в Народното събрание по време на парламентарния контрол министърът на здравеопазването Кирил Ананиев. 

Рекордно четена публикация в “24 часа” е с резултат уволнен министър на социалната политика. Това пише сайтът 24 часа, като уверява, че разследването за втората пенсия на репортера на вестника, отговарящ за Министерския съвет Виктор Иванов, е "отнесло главата", според вестника, на министър Петков.

 

Имаме резерви към предложенията на БСП за контрол на съда върху актовете на прокуратурата.

 

 

„Който и да излива бетон на Витоша, който и да му помага, който и да нарушава закона, който и да премълчава по веригата това безобразие, трябва да е сигурен, че ще го покажем на софиянци. Засега показваме само къщите…”, пише още Манолова

 

Страница 1 от 79

Горещи теми

Нагоре...