Статии филтрирани по дата: Вторник, 08 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

 

Протестиращи екоактивисти заляха с червена боя прочутата статуя на бик пред борсата на "Уолстрийт" в Ню Йорк.

Димитър Бербатов се завръща в игра за демонстративен турнир в Сингапур, в който ще участват ветерани на "Манчестър Юнайтед", Ливърпул, както и националния отбор на Сингапур.

"Всичко в държавата е един сценарий", заяви говорителят на днешния протест пред Съдебната палата, който е против назначаването на Иван Гешев за нов главен прокурор.

 

Ако съдът се произнесе окончателно за нарушенията на Столична община в няколко обществени поръчки, бюджетът на общината и ние като данъкоплатци ще олекнем с 4 млн. лева. Това са пари, хвърлени на вятъра.

 

КНСБ и КТ "Подкрепа" започват национална акция "Заедно да защитим труда си" с цел промяна на трудовото законодателство, свързана със заплащането на нощния труд, ненормираното работно време и задължителните почивки.

 

Над 8 000 000 къса нелегални цигари на обща парична стойност над 3 000 000 лева са открити и иззети при съвместна операция на служители на ГДБОП и Агенция „Митници”. Това съобщават от МВР.

 

Следващият съперник на Кубрат Пулев на ринга беше сменен само месец преди следващия му мач. Австралиецът Марк де Мори отказа да се бие с Кобрата и за негов съперник беше определен 38-годишният американец Райдъл Букър, съобщава gong.bg. Все още обаче договорката за двубоя е само устна.

Бебе на три месеца е било прието в "Пирогов" във вторник със счупени ребра и хематом на главата. Детето е от Перник.

Йорданка Фандъкова твърди, че е построила 100 детски градини. Аз не ги виждам. Но знам, че след 10 години като кмет и 4 като заместник, за над 6000 деца продължава да няма места в София.

 

Познавам г-жа Мая Манолова отдавна. Вписана е като адвокат в нашата Адвокатска колегия преди повече от 20 години - през 1997 г. Нямам никакво основание да се съмнявам в редовността на вписването й.

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...