Статии филтрирани по дата: Неделя, 06 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Момиче на 16 години е загинало на пешеходна пътека в Сливен, след като е ударено от пиян шофьор, съобщават от ОД на МВР в Сливен. 

Най-малко 37 души са били ранени при автобусна катастрофа край Девън, в Южна Англия, предаде CNN. Ранените са хоспитализирани.

Общинското дружество "Пазари Запад" ЕАД разпространява политическа агитация за местните избори на сегашния кмет на София Йорданка Фандъкова, която се е кандидатирала за четвърти път за столичен градоначалник от ГЕРБ. Това стана ясно от снимка, изпратена от читател на 24новини. 

 

Не съм алчен за власт, а съм алчен за справедливост. 

 

Не знам кой наряза щаба, но среда на омраза и на насилие създават управляващите. Те не са спрели ежедневно да изсипват помия срещу мен в сайтовете си.

Читатели на 24новини изпратиха до нас сигнал със скандално решение на ОИК - Горна Оряховица, в което местната Общинска избирателна комисия (ОИК) нарушава първо закона, а след това и указания на ЦИК, за да регистрира кандидата за кмет на ГЕРБ. 

 

Автобус без пътници в него е паднал в канавката на магистрала "Тракия" при 222 км, съобщи БГНЕС, цитирани от БНР.

"Вместо да направят детска градина в тази прекрасна сграда, тук тече проект за 700 000 лева за социални услуги, които не са създадени", заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова в кв. "Драгалевци", където жителите на района имат проблем с недостига на места в детските градини, а сграда, която може да се използва за детско заведение, е затворена. 

Потокът от мигранти, който достига Европа през Турция, съществено се е увеличил през първите девет месеца на годината. Това пише днес германският вестник „Велт ам зонтаг“, като се позовава на непубликуван доклад на Европейската комисия, предаде БТА, цитирайки агенция ТАСС.

Горите, които всяка година се изсичат по площ са равни на площта на Великобиртания. По-голямата част от горите са тропически и това има силно въздействие върху климатичните промени и дивата природа, съобщава Гардиън.

 

Страница 1 от 4

Горещи теми

Нагоре...