Статии филтрирани по дата: Събота, 05 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Принц Хари съди два британски таблоида – „Сън“ и „Дейли мирър“.

 

"Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди "бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом.“

"Държава на абсурдите, профанските медии и профанската публика. Това написа във Фейсбук бившият избраник на народа, бивш евродепутат и ТВ водещ Николай Бареков за политическата ситуация в страната.

 

Десет човека загинаха, а седем са ранени при челен сблъсък между ТИР и микробус в Източна Румъния, съобщава "Франс Прес". 

 

Откраднаха 185 000 лева посред бял ден от банка в София, съобщи бТВ.

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Обединените арабски емирства, където беше посрещнат от държавния министър на отбраната Мохамед Бин Ахмед ал Бауарди.

 

"Това, което най-много отличава Мая Манолова от Йорданка Фандъкова е фактът, че Мая Манолова наистина може да носи отговорност. Тя няма да се крие зад партийни централи, зад големия шеф, в големия кабинет на „Дондуков“, а ще действа за промяната.

 

Не може София и околните населени места да са ограбвани, да са обвити в корупция, градът да е мръсен и непочистен, транспортът неудобен, да се плаща по няколко пъти за едно и също нещо, на една и съща фирма.

 

На затворено за медиите заседание в столичния кв. "Лозенец" бившият шоумен Слави Трифонов и екипът му учредиха партия, наречена "Няма такава държава", съобщи БНТ. 

"Знам, че кауза за младите хора е превръщането на София в зелена столица, това е и мой приоритет. Презастрояването е един огромен бич за нашия град. Правилата трябва да важат за всички, а не определени фирми да могат да строят огромни сгради върху градинки и зелени площи, както се случва и в центъра, и в кварталите".

 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...