Статии филтрирани по дата: Четвъртък, 31 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Бившият кечист и настоящ актьор Дуейн Джонсън-Скалата пуска своя марка текила, съобщи Нова телевизия. Така той тръгва по стъпките на колегите си Джордж Клуни и Райън Рейнолдс и на певеца Ник Джонас.

 

С падането на температурите столичани отново отчетоха по-мръсен въздух. Според измерванията на граждански станции замърсяването на въздуха вчера е било четири пъти над нормата, съобщава бТВ. ВЪв вторник въздухът беше опасно мръсен в няколко града, сочеше платформа на Европейската комисия.

 

Най-големите мобилни оператори в Китай днес пуснаха услуги от пето поколение - т.нар. 5G, предаде ТАСС, цитирайки агенция "Синхуа".

Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ за награждаване на Кирил Маричков с орден „Стара планина“ - първа степен, за изключително големите му заслуги към развитието на българската култура и изкуство.

 

Няколко дни преди втория тур на местните избори известният скулптор Велислав Минеков, познат като десен човек, обяви, че ще гласува за подкрепената от БСП Мая Манолова. Последваха разнопосочни коментари на решението му. Dir.bg взе интервю от професора, което препечатваме без редакторска намеса:

 

Младо момиче е паднало в необезопасена шахта в София, следствие на което е пострадало, съобщи бТВ.  Инцидентът е станал вчера в един от подлезитe на НДК.

 

Кметът на Будапеща: "Сигурен съм, че това, което гражданите на Будапеща успяха да постигнат, ще постигнат и гражданите на София!"

Здравей, София! Аз съм Гергей Карачон, наскоро избраният кмет на Будапеща. Преди три седмици гражданите и партиите, които искат промяната, се обединиха и от това обединение се роди победа.

 

Трите основни държавни бюджета - на централната власт, на общественото осигуряване и на здравната каса, бяха обсъдени на съвета за тристранно сътрудничество.

 

От 1 юли 2020 година минималната пенсия за осигурителен стаж и възраст става 234,13 лева. Това става явно от законопроекта за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2020 година, който днес прие правителството.

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...