Статии филтрирани по дата: Неделя, 27 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Алберт Попов завърши 56-и в първия манш от първия старт за сезона на Световната купа по ски алпийски дисциплини в австрийския курорт Зьолден.

 

Полицията в графство Есекс повдигна обвинения на 25-годишпния шофьор на камиона с 39 тела в него. Морин (Мо) Робинсън от Северна Ирландия е обвинен за непредумишлено убийство, трафик на хора и пране на пари, съобщи БНТ. 

 

В интернет пространството могат да се срещнат всякакви твърдения, най-примамливи са тези, които се отнасят до здравето ни. Обикновено те се разпространяват най-активно и много често мултиплицират откровени лъжи. Сега ще опровергаем някои от най-популярните сред тях.

 

Пробивът е направен - София отива на балотаж след 14 години. 

 

Социологът Андрей Райчев заяви, че ГЕРБ и столичният кмет Йорданка Фандъкова са пробити от Мая Манолова, Борислав Игнатов и Борис Бонев.

 

В няколко града не е решено кой да е кмет и ще има балотаж другата седмица, на 3 ноември. Това сочат данни от екзит половете на агенция "Тренд" от проучване, финансирано от Нова телевизия. 

 

Мая Манолова или Йорданка Фандъкова ще бъде новият столичен кмет ще стане ясно след втори тур другата седмица, на 3 ноември. Това сочат първите данни от екзит половете, съобщени от агенция "Тренд" от изследване, финансирано от Нова телевизия.

 

Между осем и единадесет страни-членки са възразили на препоръката на Европейската комисия (ЕК) мониторнгът за напредъка на България да отпадне, съобщи в. "Капитал".

 

„В никакъв случай местните избори не биха повлияли на парламентарни, съвсем различни са от останалите избори. Българските граждани ще направят избори по местата, да гласуват за човека, който може да подобри живота им. Парламентарните избори са нещо друго. Така че, не очаквайте парламентарни избори, след тези местни избори“.

В следващите 10-15 години дори най-откъснатите точки на планетата ще бъдат снабдени с бърза и стабилна интернет връзка, е обещанието на милиардерите Илон Мъск и Джеф Безос към населението на Земята.

 

Страница 1 от 4

Горещи теми

Нагоре...