Статии филтрирани по дата: Събота, 26 Октомври 2019 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

България е на последно място по пътна безопасност на Балканите. Изпреварени сме от съседките ни, а държавата видимо абдикира по безопасността на пътя.

 

Преминаването от лятно към зимно часово време освен че пести енергия, чисто икономически, осигурява на хората повече светлина и повишава активността им, но влияе и върху настроението им, сочат учените.

 

Откриха ново огнище на африканска чума по свинете в Смолянско, съобщио бТВ.

 

13 пътнически влака ще изчакат за един час на различни гари в страната заради преминаването към зимно часово време, съобщават от БДЖ. 

 

ЦИК публикува на сайта си списък с контактите на членовете на комисията и телефон за сигнали за изборни нарушение в деня за размисъл или в деня на вота.

Фейсбук въвежда новинарски раздел в мобилното си приложение, съобщи БТА.

 

14 хил. полицаи ще охраняват изборите на 27 октомври. Това съобщи на пресконференция заместник-директорът на Главна дирекция "Национална полиция" Тодор Гребенаров.

 

Катастрофа между кола и такси на трамвайните линии между бул. „Христо Ботев” и „Сливница”. Инцидентът е станал малко преди 17:00 часа днес, предаде bTV.

 

Влак е ударил кола на железопътен прелез край Разград, съобщи Новат телевизия. 

 

Във врзъка с провеждането на местните избори на 27 октомври, ще се въведат временни ограничения и промени в движението в София, съобщиха от Столичната община. 

Страница 1 от 3

Горещи теми

Нагоре...